top of page

Over ons

Schuurman Technology is de specialist, wanneer u vraagstukken heeft over elektronische beveiliging, Smart Home Solutions, ICT en mechanische beveiliging.

Opgericht vanuit passie en liefde voor het vak, mag u van ons een kundig advies, een scherpe aanbieding en hoge kwaliteit verwachten. Bij ons staat u als klant centraal, waarbij eerlijkheid een kernwoord is binnen de organisatie.

Door de inmiddels grote ervaring, durven wij te stellen dat wij net dat stapje verder gaan dan de meeste installatiebedrijven.

 

Wij werken samen met de beste en betrouwbaarste leveranciers, welke service ook hoog in het vaandel hebben staan. Onze producten zijn dan ook van hoge kwaliteit.

Ons werkgebied is door heel Nederland, of u nu in het uiterste puntje van zuid Limburg bent gevestigd of op de Wadden Eilanden, voor ons zijn er geen grenzen.

 

Door onze open en transparante houding zijn wij er van overtuigd een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. U bent bij Schuurman Technology geen nummer maar een zeer welkome klant.

bottom of page