top of page

Parking

Parkeerterreinen, parkeergarage publiekelijk of privé, Schuurman Technology heeft de kennis in huis u wegwijs te maken in de jungle van parkeren. Naast deskundig advies, levering en installatie van hardware is het

ook mogelijk Schuurman Technology uw huidige installatie te laten onderhouden.

 

Wat hebben wij in ons pakket aan levering en onderhoud?

  • Hardware

  • Afzettingen (afbakenen van uw parkeergebied)

  • Handmatig of elektronische toegangsverlening,

      (speedgates, hekken, slagbomen hydrolyse palen, etc.)

  • Betaalsystemen

  • Parkmanagement systemen (bij installatie eigen merk)

  • LPR camera’s (nummerbord herkenning/registratie)

  • Koppeling met derden.

 

Wij bieden u de meest nieuwe systemen aan en zijn voortdurend

bezig met nieuwe ontwikkelingen waarbij wij altijd zullen streven

naar de maximale bezetting van de beschikbare ruimte.

 

Nieuwe systemen

Of u nu een reeds beschikt over een bestaande parking of op zoek bent naar de mogelijkheden van een locatie een parkeergelegenheid te maken wij helpen u graag bij het vinden van een passende installatie.
Samen met u stellen wij een  parking plan op, met vooraf betaald parkeren of achteraf of op rekening net wat u het beste ligt. Naast de situatie tekeningen en investeringsoverzicht stellen wij u ook een terugverdien model voor van uw investering aan de installatie, zo heeft u vrij snel inzichtelijk of kosten en baten tegen elkaar opwegen.

Omdat iedere parkeer aangelegenheid verschillend is, komen wij graag persoonlijk geheel vrijblijvend kennis met u maken, een bezoek op locaties en het bespreken van uw wensen zijn immers in 99% van de gevallen niet in een hapklare tekst op te stellen, wij hechten veel waarde aan kwaliteit en vooral betrouwbaarheid, bel of mail ons dus gerust even in geval van vragen.

 

Bestaande systemen / onderhoud

Vaak wordt een parking systeem aangeschaft en lijkt het alsof u bijna getrouwd bent met de leverancier. Wanneer u een kleine aanpassing wilt doen of alleen al de kast wilt open maken lijkt een boete al op de loer te liggen of een “Dreiging” dat de garantie dan verloopt.
Wij kunnen ons niet vinden in deze manier van zaken doen, bij ons geen wurgcontracten of exceptioneel hoge service kosten, een eerlijk en onderbouwende prijs kunt u van ons verwachten.

Wij kunnen de meeste systemen overnemen en onderhouden, bel ook gerust hierover om een afspraak te maken, wij komen graag bij u langs. Mocht het zo zijn dat uw systeem niet onder onze expertise valt, zullen wij u dit melden alvorens überhaupt met elkaar verder te praten, zo weet u waar u aan toe bent.

Zoekt u een betrouwbare partner met snelle respons tijd voor het beheer van uw systeem, laat het ons dan weten wij staan u graag te woord. Een bezoekje op locatie kan natuurlijk altijd.

bottom of page